Wednesday, June 30, 2010

lensa buruk,the contest!!

salam...

hai!!bru pas mandi trus megonline!!mmg btol dia ckp saya nie hantu online..hahahaha..korunk taw,jie amat kepenatan skunk tpi ttp nk online!!!!hahahahaha..\(^_^)/.wah2!!contest lagi!!cik yana mmg ske bebenar ngan contest ye~..cik yana da tag jijie lam satu contest tpi xsempat lak nak join...sobsobsob :(..tapi xpe..de satu contest nie yg agak best!!seswai uk sape2 yg gle bergambr!bkn jie la..hehehehe~..mati kene kutuk ngan kawan lau xngaku nie;p.,,contest dianjurkan oleh cik ti anne kita.tgok blog dia da ley taw nape dia wat contest nie kan?.;p

mai2!!jie nak ajak korunk join contest nie!!nak contest pe??????????????
jeng2!!
*
*
*
*
LENSA BURUK,THE CONTEST!!!

ok2..
jie xsure la jie mng o x kan tpi nak saja join for fun.pe owg ckp memeriahkan suasana.hehehe..lau mng satu bonus kan!!korunk sume kene join gak!klik je banner kat tepi blog jie nie ye..
ok2...
jie nak tagged nama2 kawan2 yg jie nak tagged!

*cik yana* *cik nis hanis* *en fid* *cik farah yunus* *cik ana*Align Center

errrr..nie pic jie nak pertndingkan..tiba2 terasa segn lak..hehehhe..jie xpandai amik pic sgt..so,pic jadk xcntik mana.hehehehe..

presenting........





~far away~
~w580i~
~saya suka blog lensa buruk kerana ia banyak menggambarkan potret kehidupan yg diterjemahkan melalui potret2 yg dihasilkan melalui lensanya..gambar itu mengmmbarkan kehidupan kita...~

6 comments:

Anonymous said...

jie, comey gler blog jie nie.nti jgn lpe ajar333

mirawan said...

nmpk sgt nk komen tp xpandai jie..sori larrr.hahahahha

jijie chang said...

hahahaha~t jie ajar ye~bru belajar gak nie~

Cik Yana said...

thanx dear for da tagged :))

Anonymous said...

hehehe...berjangkit ngan yana,gle contest!!!

Ti Anne Mohd Yassin said...

terjah !! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...