Sunday, June 27, 2010

demam bola~

salam..hai sume!!

ye2!!keluarga encik abdullah dilanda demam bola!sungguh kecoh umah kami sejak world cup bermula nie.aku yang nak tido x jadik tido.yelah cmne nak tido lau adik2 aku n parents aku bising tgok bola..(kalo bkn team feveret ak,aku malas nak tgok,bab kata org..tido ag bagus;P)..malam nie nmpaknya aku terpksa pergi umah mak sedara aku sekli lagi untuk tgok match england vs jerman..of course la aku skong jerman kan dan si dia myokong england.mmmg perang bakal meletup malam nie!!!korng nak taw nape aku terpaksa berhijrah sebentar kt umah mak cik aku????ini disebabkan umah en abdullah tiada astro..sobsobsob..sedih kan..nie sume sbb adik bongsu aku la.dia nak exam owg len kene berkoban..ish2..xpe2 demi adikku,kami abg2 n kakak2 rela berkorban~..chewah!bunyi cm kakak mithali je kan~..mmg pun(muka eksyen lebey~(^_<)v)..cmniela keadaan umah aku stiap kali world cup berlangsung~agak kecoh..semalam korea lawan pun da kecoh gle..aku n adik pempoan skong korea,adik2 laki aku skong uruguay..pe lagi meltus r perang!mmg adik2 laki aku kutuk korea~...sian adik pempoan aku..mood trus hilang..sedih bebenar pasukan asia kalah..xpe2~..kami sokong jepun lak!!!asia akan masuk gak suku akhir at least la~..jap2..korunk mesti tertanya kan mana abg aku???..abg aku tue da ilang kat kl~wekkk!!;p

p/s:saya xmau gaduh ngan "bantal buchuk" saya pasal match malam nie ye!

3 comments:

Anonymous said...

agak pelik keluarga kamu

aNna FarhaNa said...

mng peLik..terutamanya najihah hahah

jijie chang said...

jahat ana!!aku xpelik r~wekk;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...