Sunday, July 17, 2011

kek dan biskut

assalamualaikum...

aku saja nak tulis-tulis mgenai kehidupan aku 2 3 minggu nie.luah perasaan org cakap.muahahahaha.minggu nie masuk minggu ketiga aku keje kat kedai kek tue.sekejap je kan.pejam celik pejam celik.x sabar wei nak rasa gaji pertama..bia skit pun tpi nie 1st tyme aku keje n time gaji lam seumur hidupku.hehehe.rutin harian aku totally da berubah.da x memegang jawatan sebagai bibik.sudah lama x mmgang senduk dan kuali:).

setiap hari dri pukul 9 pagi hingga 6petang aku keje.jual2 kek,bahan wat kuih.t pose tauke nak ajar wat kuih raya.wah!!excited aku!hehehehe.macam2 ragam pembeli wei.ada sekali aku kene marah tpi wat muka tebal.yela bab kata perpatah omputeh "customers always right".muka senyum tp lam ati x abis2 menyumpah.hahahaha.bila da keje jual2 nie aku cam terpikir nak bukak kedai pas belaja t..nak kaya kene niagakan.t aku nak plan lu pe yang de lam kepala aku nie.aku da siap gtaw my dear.hrap2 menjadila ye:).oh ya pic aku xsempat upload,t next entry aku upload k:P.luv u!muah!:)

p/s:bila kita berjauhan,baru kita taw menghargai satu sama lain kan:)i miss u too<3

3 comments:

AZTIQAH said...

pos kuih rya sni sket eh

AZTIQAH said...
This comment has been removed by the author.
jijie junsu said...

hehehehe.bek2.t da siap saya pos k:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...