Thursday, June 9, 2011

sebab2 kenapa aku suke dengan k-pop


assalamualaikum...

aku mmg peminat k-pop.tapi bukannya terlalu obses.aku mula minat ble TV3 siar drama WINTER SONATA pastue sambung plak dengan AUTUMN IN MY HEART.aku pye minat BAE YONG JUNG hero drama winter sampai sanggup kumpul duit raya nak beli cd original.mahal beb tyme tue.RM100++ tue.aku kan duk hostel so dilarang menonton televisyen.berbaloi pe.sampai sekarang aku rasa xde drama yang boleh buat aku terbuai2 cam drama winter nie.hahahahaha.

pastue,adik perempuan aku sememangnya peminat tegar k-pop,bkn setakat drama je, variety show,game, music sume dia hangkut.tyme tue dia ngah minat DBSK.aku yang ngah buta k-pop layan je.mmg hebat DBSK!!!.aku mmg gle2 minat DBSK.hah.di sini bermulanya alkisah nama aku jiechang diberi.JIE + CHANG(chang min DBSK)=JIECHANG.cun kan nama aku.tapi aku mmg seyes cakap group diorg mmg power.boley nyanyi sambil menari.bkn miming tpi nyanyi btol2 tpi suara still ummmppphh!.x caye g cri kat youtube k.tapi sekarang group nie da berpecah sebab masalah ngan syarikat diorang.aku tetap support diorg!yeah!JYJ & TOHOSHINKI!

cuba teka yang mana satu si changmin:P

banyak kenangan lagu nie(^_*)

dan aku x nafikan yang kecantikan muka,keputihan dan body yang mantap salah satu faktor aku minat k-pop.dressing diorng lawa.diorng pye style mmg cantik.dan aku pun teriku2 gak.xsedar diri yang kaler kulitku terlalu 'putih' lau nak di bandingkan dengan diorg.ok.tipu je.aku x ikut pun dressing diorang.

diorng nie pandai wat muka cute kan.ala.cube korunk tgok profle pic facebook ramai kan wat muka ala2 comey gak.hei!melayu tue comey k!tiba2 nak emo:)aku xtaw aku mengarut pe da=_=.group girl korea yang aku suka SNSD.tarian diorng bez,muka cantik,body cantik.then,mulala aku berangan2 nak jadik cam diorang.cam bez je pakai baju cantik,rmbut cantik.lagi satu sebab lagu femes dirong 'GEE' cam nyanyi special tuk aku je.sampai aku wat ringtone hp dekat nak berbulan2.rekod tue.

girl generation a.k.a snsd.

lagu baru diorang "TAXI'

tpi ble aku minat k-pop,x bermakna aku x layan lagu melayu.aku layan sume k.aku support artist2 tanah air dan harap diorg dapat g persada antarabangsa.nak tgok gak drama melayu tayang di seluruh asia even x di dunia kan.

p/s:my dear pun da jadik k-pop fan hasil dorongan aku.hahahahaha:) sedih nora elena da nak abis:(




2 comments:

shahrul said...

try tengok Super Junior,SHinee, Big Bang pulak.. kompem tergoda! haha.. :p

jijie junsu said...

hahahaha.kenal2.tpi diorang still xley lawan dbsk.cube dgr breathe by miss A.confirm meletup.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...