Wednesday, December 8, 2010

bufday gurl!!

salam!!!!

arini nie 8 DISEMBER a.k.a ----->>besday dak paling comey lam planet iaitu aku!!!muahahahahaha~pasan gle~upe2nya bez jgk kalo kita koya sowng nie kan~genap 22 tau aku hidup atas bumi Allah nie~..arini aku epy sgt2!!jap2..bia aku cte sal prktikal aku lue~

k2~aku n jaja da start praktikal minggu nie..mula2 smpai kat firm tue kitorg gelabah semcam je.boloq wok org ganu oyak.tpi nsb bek abg2 n akak2 kat citu bek2~then bos pggil.tyme tue nak tercabut jntung pun de!tpi upe2nya bos kitorg mmg sempoi n slumber abis,tyme keje siyes tpi tyme enjoy,enjoy.so far aku hepi keje cini~hehehehe~

arini kan..kitorg kene wat audit kat mcd.aku n jaja pyela smngat nak g sbb first time wat audit nie.tp kitorg agak muykil sbb satu office g audit pastue kat mcd lak.tp kitorg malas nak layan rasa hairan tu...mgkin sbb baru ag kot..aku n jaja smpai kat mcd then mnbahkan lagi kemusykilan ble tgok bos aku duk kat tmpat yg bese smbut besday..kitorg msuk slumber la.

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!aku nak mati terkejut tgok de kek nama aku atas meja!!
muka aku da panas gle tahan malu!!mak oit segan yg amat2!!xtaw nak ckp pe!!
aku smbunyi blkang jaja~wawawawawawa~saya seorg pmalu!!upe2nya diorg wat suprise besday upenya!

segan.malu.plus hepi!hehehehehe~gabra pye pasal aku xsmpat amik pic~nsb bek bos amik pic tyme aku potong kek~anyway thanks encik!mcd bez,kek bez,present bez!terbaik dri ladang la!hahahahahahaha~hepi gak taun nie dapat ag suprise!taun lepas dua kali suprise~owhhh~indahnya~hehehehe~tpi x smpat smbut ag besday ngan 'dia'..ish..tue sedih skit sbb smbut lambat...pape pun,aku hepi sgt2 arini!!

p/s: hepi ble dgr dia nyanyi lagu besday tuk saya~hahahahahaha~

1 comment:

echah mashuri said...

hye sis jie yang comel kiut miut,.
hepi birthday untk my sis ni.hope dpnjgkn umo n dimurahkn rzeki.heheh.
we olwez luv u n miss u!
thnks sbb dah bnyk tinggalkn knangan manis buat echah,wana,kila n uny.
heee..hope hepi sllu k wlaupn sem dpn kak jie dah xdok serumah gn kiteorg ag.;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...