Tuesday, September 7, 2010

lepas geram!!

salam!!!

ayat bese aku---->>>lamanya x mengupdate blog!!(aku sndiri cam da nak termuntah baca ayat nie,come on jihah da xde ayat sgt ke???)..minggu lepas aku n da geng jadik org gila jap.gua banyak tension lol.gle banyak asignment kene wat test lagi presentation lagi ngan drama dia hangkut skali!tolong r~aku rasa cam da nak final je pas raya.ok.mmg final pas raya.tp tue pun lagi sebulan lebey.don need la nak gesa2 tyme nie.ambo cbuk nak raya weh!.nie baru pas tukar background blog.even x comey cam blog owg len tpi aku ttp bangga smpai kembang kempis hidungku yg besa nie.ini hasil aku menahan mata yg asyik terkedip2 mntap lappy usang aku nie.first time aku taruk pic yg aku edit.aku xpndai sbnrnya edit2 pic nie.bese lau pic aku pakat upload je.hahahaha.

before balik raya nie,aku n da geng siapkan drma mndarin.mncabr gle wei!kering air liur duk hafal dialog!da la byk x jadik.skali nie byk scene kene lari n kejar org.penat2 tpi yg penting hasilnya msti lumayan!!mulut aku pn da terhensot2 da nak ckp cina nya pasal~nie drama last kitorng so kitorng wat scene kat lua.member2 laki pun kitorg msuk sekali.kenangan beb,sem depan pas praktikal da last sem da.insya Allah.nie de sdikit cndera mata dri aku.ahakz!nantikan kemunculan drama "behind the story" dri WG PRODUCTION.

nie tyme scene aku.ha!nie konon2 hero aku lam cte tue~bez2!!

ha!nie scene syikin,una,iza..di airport..segan gle nak berlakon tyme nie!!

nie pelakon lelaki tambahan~

selesai scene luar!!hooray!!!

muka excited bergambar~aku tersepit!!

lagi 2 hari ag nak raya!!eh tol ke x aku kira~nama je blaja akauntan tpi bab2 nombor nie leh wat aku tukar jadik parkinson jap.ok2.da ciap persiapan raya?da beli sume?bju?kasut?handbag?hp baru?perabot bru?bf baru?tv baru??eh2.sebut sal tv baru nie,mak aku bru beli tv baru.heran aku..alkisahnya bila aku smpai di rumah dri kelantan,rumahku sunyi sepi(malam before tipu aku tipu ayah aku ckap nak balik ari isnin pdahal aku balik ari ahad,nak suprise pye pasal!!skali aku yg terkena!),aku heran gle.mana pergi rakyat umah nie????aku da gelabah da~yelah ngan brg bnyak pintu terknci then aku col sis aku.upe2nya cbuk duk membeli belah!!ceh!kuang asam tol!aku trus amik lappy then g kat diorng.balik2 amik ko bapak tv mak aku beli.aku pun xpaham nape.tyme tue aku trus terpikir bez eh lau wet tue wat beli skuter idaman aku???jahatnya anak nie kan.skunk aku duk cibuk kemas umah.susah eh de pempoan skit lam family tyme nie..masa nie aku rasa cam nak ckp cmnie je kat mak aku

"ma,leh dop lahir adik pempoan yg da besar skunk??leh arah ye wat keje"
ngeeeee~mau melenting mak aku!hahahahaha.aku cuba jadik kakak yg terbek wat adik2ku yg degil.:))

ok2..aku jijie nak ucapkan CAMAT ARI RAYA & maaf zahir dan batin cume~tiba2 jdk dak pelat~bajet cute~ehehehehe~jumpa lagi!!

p/s:lau aku wat prktikal kat cheras,kl..agak2 de owg marah x?:))

2 comments:

jijie junsu said...

aiii~testing2~

Anonymous said...

You nicely summed up the issue. I would add that this doesn’t exactly concenplate often. xD Anyway, good post…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...